Over Shar's Salon

Schoonheidssalon en masseuse in Roermond

Puur, een moment voor jezelf. Schoonheid in haar puurste vorm. Ontspannen, genieten, ervaren.

before-after-1 before-after-2

Er kunnen verschillende redenen zijn om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon. Misschien wilt u uzelf eens lekker in de watten laten leggen om eens goed te kunnen ontspannen. We zijn immers al zo druk!

Ook wanneer u een huidprobleem heeft, wil ik graag iets voor u betekenen. Door interne of externe factoren kan het zijn dat uw huid behoefte heeft aan aangepaste verzorging of een intensievere behandeling. 

As uw schoonheidsspecialiste hecht ik er grote waarde aan u steeds de juiste verzorging en passende behandelingen te adviseren om een optimaal resultaat te bereiken. Samen kunnen we een behandelplan opstellen waardoor uw problemen tot het verleden gaan behoren voor zover dat mogelijk is.

Ik werk uitsluitend op afspraak om op deze manier alle tijd voor mijn cliënten te kunnen nemen. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoek ik u vriendelijk dit minimaal 24 uur van tevoren aan mij te melden. 

Graag tot ziens in mijn salon, 

Uw schoonheidsspecialiste,

Sharon Delescen

Producten

WEBECOS

‘s WErelds BEste COSmetica!

Dat was de ambitie van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak toen zij in 1962 Webecos introduceerde als eerste echte Nederlandse merk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten en die daarom toch iets meer dan alleen maar een ‘pampering’ effect konden geven. Sindsdien gebruiken duizenden schoonheidsspecialisten tot volle tevredenheid Webecos cosmetica in hun salon. Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch’ merk, dat een farmaceutische uitstraling aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet te koppelen. Dankzij die lange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en recepturen, waarmee wij altijd voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze kernwaarden zijn authenticiteit en eenvoud. Niet voor niets is ons motto: “Pure Producten voor Pure Professionals”.

Waarom ik voor dit salon merk heb gekozen?

  •  Je ziet en voelt resultaat tegen een goede prijsverhouding!
  •  De producten zijn hypo-allergeen en heel belangrijk DIERPROEF VRIJ!
  •  Webecos bied veel variatie voor de optimale verzorging van gelaat en body.
dr tadlea

Openingstijden

Maandag
18:30 – 22:00 uur
Dinsdag
GESLOTEN
Woensdag
09:00 – 21:00 uur
Donderdag
18:30 – 22:00 uur
Vrijdag
10:00 – 17:00 uur
Zaterdag
11:00 – 16:00 uur
Zondag
GESLOTEN

Ik werk uitsluitend op afspraak om op deze manier alle tijd voor mijn cliënten te kunnen nemen. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoek ik u vriendelijk dit minimaal 24 uur van tevoren aan mij te melden.